O stawianiu kolejnych kroków w kulinarnym świecie...
Blog > Komentarze do wpisu

Sałatka z selerem marynowanym i żółtym serem

Co tu dużo pisać? Nie licząc czasu na ugotowanie jajek robi się ją w 5 minut ;) Smak powinien każdemu przypaść do gustu, więc serdecznie polecam.

 

150 g wędliny z indyka ( tu: polędwica miodowa )

150 g żółtego sera w kostce

4 jajka

½ słoika marynowanego selera

½ puszki kukurydzy

majonez

sól

pieprz

Jajka ugotować, ostudzić. Pokroić razem z wędliną i serem żółtym w kostkę. Seler i kukurydzę odsączyć. Seler pokroić na mniejsze kawałki.

Wszystkie składniki połączyć razem, doprawić do smaku.

niedziela, 29 listopada 2009, misbasia

Komentarze
2009/11/30 08:34:52
Uwielbiam sałatki z selerem marynowanym! Zapisuję do zrobienia :)
-
2009/12/01 11:00:27
mi by przypadł do gustu
na pewno :-)
-
2009/12/04 10:03:52
Świetna ! Zawsze jadłam z rodzynkami ale może to czas, aby spróbować czegoś nowego :)